Својим аутентичним гласом и стилом, Ален Адемовић одувек се издвајао, међутим упркос озбиљном успеху који је постигао никада га слава није ударила у главу.

Иако је јако препознатљив, признаје да не воли да буде у центру пажње по сваку цену.

– Ја уживам у себи, није то проклетство. Нисам тај лик који мора да буде у центру пажње и да глумим будалу, ја често шетам са супругом и децом најнормалније – тврди Ален који се прославио песмом "Крушка".

– "Крушка" ће и за наредних 10 година остати број један, слагао бих када бих рекао да то није моја лична карта. Јесте, од ње је све кренуло - каже Адемовић.

Пре него што је постао познат широком народним масама, Ален је годинама радио са Бреговићем са којим је обишао цео свет и за шта тврди да је тада било право време за такву авантуру.

– Ја сам радио тај посао баш када је требало да се ради. Никада ниси кући, имаш 130 наступа годишње и добијеш унапред 2,3 године листу са свим детаљима где се наступа. То треба да се ради кад си млад, ја сам био од 17. године и свега се сећам кроз маглу, није ми мозак довољно сазрео да могу да скапирам те велике ствари – објаснио је певач за кога кажу да му је Брега отац, а Мили очух.

– Музички кренућемо од Нинџе, Брега, па Мили – са осмехом истиче музичар, чији цео интервју можете погледати у видеу испод.

БОНУС ВИДЕО: