Певачица Тамара Милутиновић је изговорила судбоносно "да" фудбалеру Дарку Јевтићу, а венчање су направили далеко од очију јавности.

Она је направила свадбу у Новом Саду, где се одржало грађанско венчање, а прославу су направили на имању Наташе Беквалац.

Трудна певачица је заблистала у раскошној венчаници, а прве фотографије су испливале на мрежама.

Фото: Инстаграм

 

 

Током церемоније, изнад младенаца је пролето авион који је на њих и званице испустио ружичасти дим са папирним срцима - као знак да трудна певачица чека девојчицу.

 

Подсетимо, Тамару је фудбалер верио у фебруару, уочи његовог рођендана, за који је Тамара спремила специјалну журку. Она је том приликом открила да припремају венчање.

Фото: Инстаграм принтскрин/александра_младеновиц_

 

 

- Заказали смо само општинско венчање у кругу наше породице, нећу носити венчаницу, само неку белу хаљину. Кад будем имала више информација, тада ћу све открити, још не знам тачно када ће бити. Договорили смо се да обавимо општинско венчање, јер не треба да се чека дуже од годину дана. Планирамо свадбу, али још нисам сигурна када ће бити, можда мај, јун следеће године - рекла је недавно певачица за Курир и додала:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ тамарамилутиновиц

 

 

- Ја се искрено надам да јесте, то сад у данашње време и не може да се гарантује, али да смо се нашли, нашли смо се. Да ће некада доћи до краха, ја искрено не верујем, а не верује ни он јер не бисмо се ни узимали да мислимо тако. Желимо велику породицу и мислим да ћемо заједно превазићи сваки тежак корак - истакла је певачица, која ће кроз неколико месеци постати мајка.

БОНУС ВИДЕО: