Познати српски стилиста и креатор Саша Видић преминуо је данас у 52. години у КБЦ "Бежанијска коса" у Београду.

Комшије познатог креатора овако су 2020. године говориле о њему:

Фото: АТА имагес

 

 

- Салета дуго нисам видела, не знам да ли је код куће. Раније је стално био у крају, увек весео и насмејан. Никада није прошао поред неке деце, а да их није почастио слаткишима. Сви га волимо. Кад га видимо на телевизији као да није он. Тамо делује оштро, а заправо је душа од човека. Вероватно је то због посла. Последњи пут сам га видела пре месец дана, не знам зашто га сад нема - изјавила је 2020. године комшиница која је желела да остане анонимна.

Недуго после комшиницине изјаве, уследила је још једна изјава Сашиног комшије. Он је такође желео да остане анониман, али је истакао да је забринут за Сашино здравље.

Фото: АТА имагес

 

 

- Био је овде пре два, три дана. Баш смо стајали и причали. Нешто ми је Сале пропао, доста је смршао, има свега 30 килограма. Мало је и браду пустио. Нисам навикао да га виђам необријаног и неошишаног, увек је скоцкан од главе до пете. Ма, главни мангуп у крају! Воле га ове познате женске. Искрено, мало сам се забринуо кад сам га видео. Није био онако весео као раније. Причао ми је да га нервира ово лудило око корона вируса и да се не креће много, углавном је код куће и напоље излази само кад мора - рекао је он.

- Он је свима омиљен, културан и фин младић. Нисам га видела месецима. Нити знам где је, нити шта ради. Сећам се да је раније на пољани правио пасуљ за све. Он кад спреми, сви уживају у јелу. За комшилук је увек био ту, шта год да затреба - рекла је још једна Сашина комшиница за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО: