Вест о смрти Саше Видића (52) потресла је домаћу јавност, посебно његове дугогодишње пријатеље и сараднике, међу којиома је и фолк звезда Сека Алексић.

Фото: Инстаграм принтскрин/seka_aleksic

 

 

И даље не може да дође себи након што је прочитала вест о његовој смрти. Сека Алексић са сетом у гласу успела да каже пар речи о свом великом пријатељу Саши Видићу.

- У шоку сам и заиста немам речи којима бих описала колику тугу осећам. Ова вест ме је потпуно потресла. Отишао је на мој рођендан. Био је ходајућа радост, човек који вас је могао засмејати до суза и изнервирати до сржи. Био је ретко искрена особа, а искреност данас није била на цени. Памтићу његову духовитост и креативност коју је преткао у креације - рекла је Сека за "Блиц".

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Саша Видић преминуо је данас у 52. години у КБЦ "Бежанијска коса" у Београду. Протекле ноћи га је двоје чланова породице затекло у бесвесном стању у стану, након чега је хитно довезен у КБЦ "Бежанијска коса". Примљен је у изузетно тешком, општем здравственом стању, а доктори кажу да му "није било спаса".

БОНУС ВИДЕО: