Глумац Иван Босиљчић и певачица Јелена Томашевић данас важе за један од најскладнијих брачних парова на естради, али мало ко се сећа да су 2009. године нагло прекинули своју везу.

Као разлог за раздвајање обоје су истакли притисак медија, а певачица је својевремено открила како је почела њихова љубав, али и шта се десило након раскида.

- Упознали смо се на Ђурђевим ступовима, снимао се један хуманитарни спот. Ту је било наше званично упознавање, иако Иван каже да ме је до тада упознао три пута, али ја се нисам сећала. Увек је била нека гужва и били смо на „здраво“. Међутим, тада смо баш снимали кадрове заједно, али се нисмо ту заљубили. Прошло је чак годину и по дана до момента када смо започели везу - испричала је Јелена.

Фото: Н. Фифић

 

 

– Ја анализирам ствари до танчина. Питам се увек како је то тако и зашто. Та контрола ме уби! Таква сам и у љубави. Када смо почели да се забављамо он је одмах предложио да се узмемо, али мени није било јасно како све то може тако брзо. Чак неколико година ми је требало да схватим да он то озбијно мисли- признала је Јелена.

Иако су важили за један од најскладнијих парова, 2009. године су ипак одлучили да након годину дана везе решили да на своју љубав ставе тачку. Међутим, убрзо су схватили да су погрешили.

Фото: АТА имагес

 

 

–Кад смо поново отпочели везу, после кратког предаха, некако је све ишло својим током. Једноставно, то се тако дешава, разумеју ме парови. Може да дође до раздвајања и мимоилажења, али када су праве ствари у питању човек не може да побегне од онога што му следује. И ми смо имали среће да кад смо пожелели породицу, одмах смо то и добили. То не може да се планира- објаснила је певачица за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: