Мирко Шијан, син певачице Гоце Божиновске и Зорана Шијан објавио је фотографију са оцем покојним оцем који би данас славио 57. рођендан. Овај дан Шијан веома емотивно доживљава, а са пратиоцима је поделио фотографију оца каквог се сећа. 

- Срећан рођендан, тајо мој - написао је Шијан, који је свом првом наследнику, дао име по оцу Зорану.

Фото; Инстаграм принтскрин/miresijan

 

 

Подсетимо, Гоца је својевремено причала колико је Мирко био везан за свог оца, који је био припадник сурчинског клана.

- Мирко има видео-снимак на ком се његов отац смеје и прича. Често га гледа и свима то показује. Често га питам, сине, зашто то пушташ, зашто сам себе повређујеш, али он одмахне руком и каже ми: "Мама, тако ми је много лакше. Имам осећај као да сам видео тату" - каже Гоца Божиновска и додаје да јој најтеже падне када види сузе свог сина Мирка:

- Увек када се скупи неко друштво код нас у кући, Мирко пушта песму "Е мој ћале". Због те песме сваки пут заплаче. Кажем му да то не ради јер тако повређује себе, али не вреди, не слуша ме! То ми је баш велики проблем.

Фото; Инстаграм принтскрин/miresijan

 

 

Шијан је иначе био репрезентативац у кик-боксу и припадник ''сурчинског клана''. 1999. године је убијен када је свој аутомобил марке ''Мерцедес 600'' зауставио на углу Немањине и Улице Светозара Марковића. Са његове леве стране се тада зауставило непознато возило из ког је испаљено 18 хитаца, како су тада медији преносило. И дан-данас није откривено ко је Шијанов убица.

БОНУС ВИДЕО: