- Никад ми тежи дан није био у животу и играм се играчком да не бих разлупао све око себе - рекао је Звездан.

- Својевољно сам због њега продала себе, деградирала се као жена до краја живота. Достојанство нула, морал нула, углед нула, све нула због њега. Са овом женом сваки нервни слом који је доживео ја сам тражила кривца у њој, а ништа ми крива није. Па таман и лупила, тражила сам кривца у њој и нападала је јер га је провоцирала. Ни љ од љубави, али то треба да се каже, а не да ми обећава децу, бракове, па флерт - рекла је Анђела.

- Ми никад нисмо причали о томе баш тако. Кад смо се смували причали смо о томе. Ако сам ја њу смувао због тога, онда је то тешка смејурија - рекао је Звездан.

- Истина је да волиш само себе и да хоћеш да се задовољаваш. Тражила сам да будеш мушкарац и да ми кажеш то у лице - рекла је Анђела.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не могу да те гледам јер си одвратна. Милион пута сам јој рекао да хоћу да раскинем - рекао је Звездан.

- Треба да дођеш и кажеш да ме не волиш и да си хтео да је освојиш, то се тако ради. Требао си да кажеш да си ме освојио јер ниједан други није могао, па да ме шутнеш и да идеш редом - рекла је Анђела.

- Кад се људи мувају и освајају обостране се причају лепе ствари, али не може да ти обећа нешто. Колико је парова имало планове, па није успело - рекла је Шопићка.

- Јадна си мала, можеш само да се спустиш доле и п***шиш ми ону ствар да те не бих избацио наглавачке. Пошто је уз мене била три месеца и гледала како ме Ана провоцира исто то сада ради. - рекао је Звездан.

- Шта си јуче урадио? Са ким си лежао у кревету? - питала је Анђела.

- Па је л' си видела. Лежао сам у кревету - рекао је Звездан.

- Која је то немоћ кад нема снаге да ми каже да ме је преварио и имао се*суални однос. Реци: "Јесам, је*ао сам и опет ћу", па ми после каже да ме се породица одрекла. Он не сме да ми понови у лице све - рекла је Анђела.

- Побегао сам од лудака - рекао је Звездан.

- Кунем се у рођеног брата, рекла сам му да није са мном сви би га готивили, а он је рекао да зна и да је зато са мном. Ниси могао да издржиш притисак кад си са мном, немаш снаге да издржиш оно што те чека са мном - рекла је Анђела.

БОНУС ВИДЕО: