Певачица Ана Бекута присетила се периода одрастања и открила да као девојчица није маштала да постане певачица јер је била и више него повучено дете у породици Полић - од оца земљорадника (који је свирао фрулу) и мајке куварице.

– Као дете нисам маштала о овој професији и животу. Рођена сам у уметничкој породици, покојни отац је свирао фрулу, стричеви такође. Отац ме је увео у музику јер је био свестан мог талента. Обавезно је било да знамо да играмо коло, а тек онда је дошло певање на ред. Као мала сам била јако стидљива и то је био разлог зашто нисам маштала о томе да постанем певачица – рекла је певачица својевремено током гостовања у емисији „Из профила“, па додала:

– Мислим да је стидљивост у склопу мог зодијачког знака који је прилично повучен, требало ми је времена да засијан правом енергијом и светлошћу. Била сам у грчу неких десет година, увек сам се плашила како ће се протумачити моје речи, а заправо је требало да увек будем то што јесам.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Ана је најстарије дете у породици, а истиче да је врло савесно бринула о две млађе сестре.

- Најстарије сам дете у породици Полић. Рођена сам у време када се држава покретала, није нам претицало, а нисмо били ни богати. Имали смо све што нам је било потребно. Мајка је била запослена, а отац земљорадник. Две млађе сестре Добрилу и Милину сам увек вукла за собом. Имала сам велику одговорност када су њих две у питању – рекла је Ана.

 

 

С обзиром да је Анин отац у породици био блажен међу женама, певачица је открила ко је у кући водио главну реч, а ко да попусти.

– Мајка је била строга, а отац је морао да попусти. Ту особину сам од ње покупила и касније сам иста била према свом сину, али према унуцима нисам. Временом научите у животу да раздвојите битно од небитног. Најважнија је заправо љубав и време које одвојите за своје најближе. Са сином нажалост нисам имала толико времена, али кад год и колико год могу трудим се да им помогнем, много причамо. Мени је у детињству тога недостајало јер су родитељи били презаузети бригом да нас изведу на прави пут.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: