Један од оних људи по чијој би животној причи могло да се сними неколицина филмова, са супругом Свјеталном Кнежевић имао је четворо деце, међу којима се данас највише и најчешће помиње син Марко, који је кренуо очевим стопама и постао запажен глумац.

Поред Марка, који је освојио публику многобројним улогама у популарним филмовима и серијама, љубитељима уметности, пре свега балетске добро је позната његова сестра Ива.

Она је љубав према балету наследила од мајке, а када се први пут појавила на сцени све је освојила талентом и лепотом. Иако се очекивало да ће попут родитеља дуго бити под рефлекторима, она се због породице повукла из јавности.

Лепу Мишину ћерку освојио је наш чувени ватерполиста Александар Ћирић, са којим ју је најпре повезивало дугогодишње пријатељство.

Њих двоје за трен постали један од најатрактивнијих познатих парова, а њихова љубав многима је пример оне праве, искрене која се дешава једном у животу. Лепа балерина и легендарни ватерполиста своју љубав крунисали су са двоје деце, ћерком Зојом и сином Вукашином.

БОНУС ВИДЕО: