- Трамп би требало да се бори против демократа, а не да лаже о гувернеру Десантису. Шта се то десило са Трампом - навела је група на интернету и на телевизији "Фокс сандеј њуз", преноси Ројтерс.

Политички акциони комитет (ПАЦ) под називом "Никада не одступај", који подржава Десантиса, објавио је онлајн рекламу са слоганом "Борите се против демократа, не републиканаца", која се емитује и на "Фокс њуз сандеју".

Британска новинска агенција наводи да реклама почиње тако што указује на Трампове проблеме са законом у Њујорку.

- Трампа напада демократски тужилац из Њујорка. Зашто онда троши милионе долара да напада републиканског гувернера са Флориде - наводи се у реклами.

Фото: Танјуг/АП

 

Бивши председник Доналд Трамп покренуо је кампању за председничке изборе 2024. године још у новембру, а садашње анкете показују да ужива највеће поверење међу републиканцима, упркос томе што поједине личности које су најавиле унутарстраначку кандидатуру то још нису учиниле.

Десантис, за кога се очекује да ће покренути кандидатуру за председника, други је у анкети.

Трамп је пред судом у Менхетну 4. априла негирао кривицу за кривично дело фалсификовање пословне документације повезане са уплатом новца звезди филмова за одрасле Сторми Денијелс, која тврди да је имала аферу са њим.

Фото: Профимедиа

 

Политички акциони комитет МАГА (Начинимо Америку поново великом), који подржава Трампа, већ је напао Десантиса у рекламама.

БОНУС ВИДЕО:

ТРАМП НАПУСТИО СУДНИЦУ: Тренутак кад некадашњи председник САД одлази уз велике мере обезбеђења

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".