Када су у питању празници, млада мама Сашка је изјавила да обожава породична окупљања: 

- Имајући у виду да на дан Васкрса почиње турнир "Српска Опен" у Бања Луци, не могу да кажем какав ће бити план и организација. Оно што знам је да љубави неће мањкати. Много волимо када се породично окупимо и потрудићемо се да тако буде и ове године, у што већем породичном саставу - каже водитељка.

Водитељка каже да је Васкрс подсећа на детињство: 

- Васкрс ме увек врати у детињство када сам са мамом у кухињи украшавала јаја и помагала око породичног ручка - прича новопечена мама, а на питање на кога личи малишан одговара:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

Открила је и на кога највише личи: 

- Интересантна ствар је да је Александар на сваком ултразвуку највише личио на деду Срђана. Из моје перспективе, када сам га први пут угледала био је исти Ђоле, а онда је почео да отвара очи и ту сам видела себе и свог тату. Могу да кажем да је покупио најлепсе од свих - каже бивша водитељка и наглашава да није сумњала у свог партнера ни у једном моменту када је очинство у питању.

- Нисам ни једног тренутка размишљала како ће се и да ли ће се Ђоле снаћи у улози оца. Познавајући га кроз ту призму какав је муж - прича и додаје:

- Што се тиче обавеза око бебе, ми смо уигран тим и заиста смо добро организовани.

Сашка је током трудноће радила на новој колекцији венчаница, а две недеље пред порођај се и сликала за кампању.

- По природи сам радохолик и то се није променило ни у другом стању. Мислим да ми је беба давала додатну енергију и вољу да све завршим. Не могу да кажем да је увек све ишло лако, али се свакако сав труд на крају исплатио. Наш концепт је нешто сасвим другачије и заиста стојимо при томе да још увек није виђено код нас. Моја интересовања су разнолика и желела сам да све своје идеје представим у једном простору - завршава Сашка.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: