Њихов однос је у центру пажње данима, а сада су на ову тему проговориле и Дејанове комшије из Ветерника.

- Сви пратимо и сви смо упућени, ово је страшно шта се дешава. Јадни ти људи, ти Драгојевићи, њих као да је неко проклео! Није им лако. Гледам ону жену Биљану, иде јадна по улици, спушта главу кад иде међу народ. Муке су то, ипак јој је дете, ја да вам кажем - почиње причу Славица Р., продавачица из Ветерника, која за Дејана каже да је "добро дете".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Знам га одмалена, играо се ту с мојим сином. Види се да пати, мученик, стварно не знам како је могао да ожени ону, ево видите шта му је сад урадила, и то на његове очи. Био је добро дете, а онда га је она узела под своје... Не знам шта ће бити, не дај Боже ником - каже Славица.

- Искрено да вам кажем, фини су они људи, увек се јаве, све то стоји, али ту нешто смрди. Да се толико јавно пљују, одричу, па враћају и све то што се дешава - то мени није нормално. Чуо сам свакакве приче, шта је истина, а шта не, ко ће га знати... Али не знам искрено како су тако пустили овог малог. А опет, ни он, како је могао да се одрекне свих - збуњен је комшија, који каже да ни Дејан"није цвећка".

Фото: АТА имагес

 

- У принципу је фин, нема лошу прошлост, коректан је момак, гледао сам га као дете. Али, намазанко је он, ја да вам кажем. Дигао је нос после ријалитија и откад се ухватио са Далилом, знате понесу вас медији, ти фанови, паре, популарност, па мислите да сте изнад осталих. Тако и онај његов брат Давид, имао је ту фазу, али ок је момак, дође ту стално, увек насмејан, фин, ништа лоше. Жао ми малог, греота што му се све то дешава, и то пред њим. Ужас стварно - каже он.

Ружица И., која ради на локајној пијаци, каже да је упућена у сва дешавања и да Драгојевиће одлично зна.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Годинама његова мајка купује овде код мене. Свашта сам чула, чак и да се Биљана распитивала по Ветернику код жена да је споје с неким хоџом, с неким да му скине "то нешто". Напунили су јој главу да му је она Далила бајала нешто, да га је заврачала, а жена шта ће, више не зна шта да ради. То су приче, бога питај шта је истина, али ја у то не верујем, јер сам видела да му је Далила била као мама и тата. Свуда га је водала, шлепао се уз њу, па да вам кажем - да није ње, нос не би знао да обрише. И он је фин момак, нема шта, али нешто се ту десило, крију неке проблеме сигурно - рекла је она.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".