Јутрос се појавила вест да је преминула бивша ријалити учесница, водитељка и певачица, Слађана Слађа Петрушић.

Информација се појавила на њеним друштвеним мрежама, а постове су, како је писало, тобоже објављивали чланови њене породице.

- С тугом јављамо да нас је синоћ напустила наша Слађа и отишла на неки бољи свет. Биће кремирана, а пепео просут у шуми јер шума је била њен живот и тако ће живети вечно - пише у објави на Фејсбуку која је потписана са "породица Петрушић".

Фото: Принтсскин/Инстаграм/petrusicsladjana

 

 

На сву срећу, ради се о још једној (не)сланој шали какве је Слађана и раније знала да направи - само што је овога пута баш отишла у крајност.

Она се огласила и поручила да је "васкрсла".

- Јављам се с неба драги мој народе. Са десне стране седи Бог и има поруку за вас: "Уозбиљите се, крајње је време!" Видите шта нам медији раде, објављују лажне, непроверене вести. Зато народе, тражим само да мислите. Васкрсла сам и надам се да ме нећете растргати када видите шта ће медији објављивати. Медијска ћутња је готова, можемо се поново играти. На пола пута смо до уништења света, можете се вратити, а можете и наставити. Избор је на вама, ви бирате - закључила је она у снимку који је објавио портал "инфомедиа.хр".

БОНУС ВИДЕО: