Домаћа јавна сцена најчешће је обележена трачевима, свађама и скандалима, међутим бројни су примери и великих пријатељства на естради која су прерасла и у кумства.

По оно старој народној: „Кум није дугме“, тако су се и бирали, а ово су најпознатија естрадна кумства.

"Слатки грех" са Лепом Бреном направио је успех какав нико у историју Југославије није, а у знак поштовања Саша Поповић је Брену узео за куму која је била сведок када се он оженио са Сузаном Јовановић.

Фото: Инстаграм принтскрин/ lepabrenaa

 

 

Певач Јашар Ахмедовски такође је кум брачном пару Јовановић - Поповић.

Кошаркаш Милош Теодосић био је кум на венчању Александре Пријовић и Филипа Живојиновића, док је други кум био Ацо Пејовић са којим су Живојиновићи изузетно блиски.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Легендарни певач Шабан Шаулић био је венчани кум Зорици Брунцлик и Мирољубу Аранђеловићу Кемишу, који се свкод дана сећају лепих дана и пријатељства за цео живот које су гајили са покојним певачем.

Ана Бекута и Мира Шкорић дугогодишње су пријатељице, сараднице, али и куме чије познанство траје преко три деценије. У знак пријатељства и кумства Мира и Ана снимиле су чак два дуета. Први је био "Добро смо се нашле", а други симболичног наслова "Кумина песма" који су презентовале у некадашњем "Гранд схоw"- у.

Фото: Репринт Сабор

 

 

Илда Шаулић и Дајана Пауновић су нераздвојне дугогодишње пријатељице и куме које заједно деле и добро и зло, па их често можемо видети заједно на јавним окупљањима и манифестацијама.

Сузана Манчић била је кума на свадби Александра Илића и Биље Јевтић.

Фото: АТА имагес

 

 

Андреана Чекић дружи се са бројним естрадним личностима, а Дарку Лазићу била је венчана кума на свадби са Аном Севић од које се касније развео, међутим то није утицало на њихово велико пријатељство које и данас гаје. Певачици ово није једино кумство, с обзиром да је кумовала и колегиници Катарини Грујић која се прошле године зарекла на љубав пред Богом свом избаранику Марку Гобељићу.

Гала венчању између Злате Петровић и Зорана Пејића Пеје давне 2006. године кумовали су Гоца Божиновска и Јашар Ахмедовски, а та свадба остала је упамћена као једна од највеселијих у тој години.

Фото: АТА имагес

 

 

Милица Тодоровић и Стеван Анђелковић упознали су се још током такмичења у „Звездама Гранда“, а певач је желео да му управо она буде кума на венчању са вољеном Наташом.

Певачица Нада Обрић кума је са Естрданим магом Драганом Стојковићем Босанцем који је за њу урадио неке од њених најлепших песама.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Гога Гачић и Тамара Милутиновић заједно су градиле каријеру у бенду „Ђаволице“, а њихово дружење наставило се и након распада групе, што су касније крунисале и кумством.

Александра Младеновић кумовала је на венчању Ненада Манојловића, али не свом колеги већ његовој супрузи, а готово иста ситуација десила се са колегиницом Вањом Мијатовић када је била кума њеном изабранику.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: