Jutros se pojavila vest da je preminula bivša rijaliti učesnica, voditeljka i pevačica, Slađana Slađa Petrušić.

Informacija se pojavila na njenim društvenim mrežama, a postove su, kako je pisalo, tobože objavljivali članovi njene porodice.

- S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svet. Biće kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njen život i tako će živeti večno - piše u objavi na Fejsbuku koja je potpisana sa "porodica Petrušić".

Foto: Printsskin/Instagram/petrusicsladjana

 

 

Na svu sreću, radi se o još jednoj (ne)slanoj šali kakve je Slađana i ranije znala da napravi - samo što je ovoga puta baš otišla u krajnost.

Ona se oglasila i poručila da je "vaskrsla".

- Javljam se s neba dragi moj narode. Sa desne strane sedi Bog i ima poruku za vas: "Uozbiljite se, krajnje je vreme!" Vidite šta nam mediji rade, objavljuju lažne, neproverene vesti. Zato narode, tražim samo da mislite. Vaskrsla sam i nadam se da me nećete rastrgati kada vidite šta će mediji objavljivati. Medijska ćutnja je gotova, možemo se ponovo igrati. Na pola puta smo do uništenja sveta, možete se vratiti, a možete i nastaviti. Izbor je na vama, vi birate - zaključila je ona u snimku koji je objavio portal "infomedia.hr".

BONUS VIDEO: