Комшије су изјавиле да Огњен и Мина делују заљубљено, али да је Данијела деловала лепше и природније: 

- Видимо их да се прошетају увече, али много чешће у колима. Долазе и одлазе заједно. Она је унела ствари, мислим да живи код њега. Не јавља се нама јер нас и не познаје, али он се увек уљудно јави. Брине о сíну, долази му често. Мени је Данијела лепша и природнија од ове, али то боље он зна, није све ни у лепоти. Он има жену која му помаже око поспремања стана и она најчешће дође у набавку. Огњен и та нова су дошли једном по неке ситнице - истиче је једна комшиница.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

У парку у близини зграде комшије су радо говориле о новом пару. Један момак се нашалио на Огњенов рачун: 

- Ма Огњена дрма криза средних година па је нашао ову Мину. За њу нико и не би знао да се није појавила код њега у емисији. Њу познаје моја другарица и покушавала је она у разним медијима да се пробије, али није успела. Данијела је за њу авион, по васпитању, понашању и изгледу, али укуси су различити. Кажу да није лоша особа али ми некако не иду једно уз друго - мисли један младић.

Фото: АТА имагес

 

Стариј комшија је мишљења да Мина делује весело и раздрагано: 

- Она је углавном намрштена као и већина ових младих сада што им никад "овце нису на броју", али он делује весело и раздрагано. Делује да су обоје заљубљени, а године нису битне ту. Данијелу не виђамо од када су се развели, он доведе сина сам.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: