Komšije su izjavile da Ognjen i Mina deluju zaljubljeno, ali da je Danijela delovala lepše i prirodnije: 

- Vidimo ih da se prošetaju uveče, ali mnogo češće u kolima. Dolaze i odlaze zajedno. Ona je unela stvari, mislim da živi kod njega. Ne javlja se nama jer nas i ne poznaje, ali on se uvek uljudno javi. Brine o sínu, dolazi mu često. Meni je Danijela lepša i prirodnija od ove, ali to bolje on zna, nije sve ni u lepoti. On ima ženu koja mu pomaže oko pospremanja stana i ona najčešće dođe u nabavku. Ognjen i ta nova su došli jednom po neke sitnice - ističe je jedna komšinica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

U parku u blizini zgrade komšije su rado govorile o novom paru. Jedan momak se našalio na Ognjenov račun: 

- Ma Ognjena drma kriza srednih godina pa je našao ovu Minu. Za nju niko i ne bi znao da se nije pojavila kod njega u emisiji. NJu poznaje moja drugarica i pokušavala je ona u raznim medijima da se probije, ali nije uspela. Danijela je za nju avion, po vaspitanju, ponašanju i izgledu, ali ukusi su različiti. Kažu da nije loša osoba ali mi nekako ne idu jedno uz drugo - misli jedan mladić.

Foto: ATA images

 

Starij komšija je mišljenja da Mina deluje veselo i razdragano: 

- Ona je uglavnom namrštena kao i većina ovih mladih sada što im nikad "ovce nisu na broju", ali on deluje veselo i razdragano. Deluje da su oboje zaljubljeni, a godine nisu bitne tu. Danijelu ne viđamo od kada su se razveli, on dovede sina sam.

(Blic)

BONUS VIDEO: