Никола је на данашњи дан који је најтужнији у хришћанству верницима на свом Инстаграм профилу послао једну врло снажну поруку из које можемо много да научимо: 

-На данашњи дан човек је осудио Бога. На данашњи дан човек је шутирао, ударао, пљувао, шамарао и на крају разапео безгрешнога! На данашњи дан човек је убио Богочовека који је дошао на овај свет да исцели болесне, да очисти губаве, пружи вид слепима, васкрсне мртве… Човек сваким даном убија Бога својом мржњом, својом похлепом, заједљивошћу, оговарањем и храњењем свога ега – написао је он и додао:

-А Господ шта ради? Свакодневно васкрсава и тражи од нас само покајање и тежњу да будемо бољи да те грехе не понављамо… А ми, ми то нећемо… Не желимо… И шта да очекујемо? Добро? Тешко без искреног покајања и преумњења… Зато се молим да ће Господ Исус Христос када дође време ,када свако од нас оде и када нам се затражи одговор за све наше поступке, да ће и тада као благ и човекољубив, поновити своје речи опрости им Боже, нису знали шта чине.
Подсетимо, Никола и цела породица Роквић су познати као људи који поштују веру и традицију. У њиховом дому се славе сви празници, а недавно су и помогли обнову цркве у родном месту Маринка Роквића у Босни и Херцеговини.

БОНУС ВИДЕО: