- Подигао бих Дина, Матеју, Франа, Магдалену, Мију и Мартину. Мени је прелеп пар Мартина и Матеја, али због Таре ништа, тако да седите. Миа, данас смо причали испред Паба, када сам те питао да проведемо неко време заједно, рекла си да би волела да проведеш више времена са Дином, тако да Магдалена седи, Миа и Дино су потрчци - рекао је Михић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Он може само да изврће моје речи - рекла је Мија.

- Знам да ћу имати одличан однос са Мијом, али ми није јасно то што јој изјављује љубав данас на додели буџета, а сад је шаље у изолацију. Од дана кад је рекла да би имала најватренији се*с са мном, он стално нешто против мене - рекао је Дино.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Пријате једно другом, чак ти је и лежала у криулу тако да бих желео да се боље упознате - убацио се Михић.

- Сматрам да је тотални промашај и да имамо много занимљивије теме за разговор. Кога боли к за ове потрчке, требао си много занимљивије људе да стваиш за потрчке. Требао си да ставиш Дејана и Далилу, да попричају, да видимо шта ће да се деси ту. Ја не бих пустила Дина и Мију на стриму ни два минута. Небитни су - рекла је Миљана.

- Имам право да направим шта желим. Да ли ти и ви мислите да се ријалити дешава само у изолацији? То је зато што си ти Дино хомосексуалац, зато што ти не смеш да имаш никакав однос са Мијом. Покажи људима и нацији да ниси хомосексуалац - рекао је Михић

Када је избор омиљене особе у питању, Михићев избор пао је на:

- Ако могу да устану Анђела и Маријана. Овако, Анђела ми је рекла да би волела да буде омиљена, драго ми је због тога, волео бих да имам бољи контакт са њом. Није ми се свидела релација према мени на почетку. Али, са пуним поштовањем, Маријана је моја омиљена - рекао је Михић.

- Стефан ми је најбољи пријатељ, као брат ми је. Направила сам катастрофалну грешку према Вики, тешко ми је протеклих дана - истакла је Маријана.

Detaljnije pogledajte u sledećim videima.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".