David je objavio staru sliku sa mlađim bratom Dejanom, iz srećnih vremena, kada su još razgovarali, uz emotivnu pesmu Dada Polumente, čiji su ga stihovi pogodili.

- Ne dam ja na tebe, ne dam tebe da mi diraju, meni neka prete, samo tebe nek' ne diraju... Milom ili silom na tebe ne dam nikom - glase stihovi koji su raznežili Davidove pratioce.

Foto: Instagram printskrin/david_dragojevic

 

Inače, David je ranije poslao bratu stvari u "Zadrugu", i na taj način pokazao da brine o njemu. On je takođe izjavio da mu je srce bilo puno kada je video da je Dejanu stigao njegov paket.

- Mnogo sam bio srećan, to je prvo bilo što sam video kada sam se probudio... I ne mogu da opišem sreću, zato sto je konačno bio srećan i nasmejan, nakon ovih dana kraha koji je doživeo! NJegova sreća je i moja sreća, puno mi je srce, i toliko toga bih imao da mu kažem i da ga zagrlim da mu dam snagu. Zamolio sam da se ne sazna da je od mene, niti sam bilo kome šta govorio… Želeo sam da dobije stvari i da ima novo nešto. Mislim da oseti da je od mene i da mu je drago, Miljana odmah na keca kaže:"Šta ako je od David?!", dovoljno je bilo to. Iskreno, danas sam najsrećnija osoba na svetu. Samo da je srećan - rekao je David za Pink.rs.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".