Бобан Рајовић је без размишљања у јавности одао тајну своје љубави која га је  замало коштала краја брака. 

Певач је једном приликом изјавио да је на многим местима имао односе, али да му је најчудније место за секс био фудбалски терен. До детља је описао чин, али и реакцију супруге Драгане када је сазнала за то. 

- У животу се највише кајем због ове изјаве: "Најчудније место на којем сам водио љубав с девојком био је фудбалски терен, на ивици шеснаестерца. Два пута по 45 минута, без продужетака." Сада, у овим годинама, када сам постао зрелији, кажем себи: "Па ниси морао баш то да обелоданиш, Рајовићу, могао си баш и да сачуваш за себе." То је био један од топ три разлога да се разведем од жене. Када је тај наслов прочитала, настао је хаос. Од неких наслова у новинама поцрвеним, покријем се ушима, али све је то шоу-бизнис, мени је некад неки текст што изађе о мени симпатичан, али опет заборавим да имам и озбиљну одраслу децу код куће, која не воле то да прочитају, и онда ми буде жао - рекао је Бобан, па открио како је његова жена реаговала на његове преваре, као и како је успела да сачува њихов брак:

- Моја жена је у потпуно другом свету и свака јој част шта је све издржала поред мене. Она је свесна себе, госпођа, и многе ствари ми је прећутала, иако је увек знала када згрешим. Драгана је неко ко бежи од јавности, није у том фазону. Наравно, много ме подржава и воли, али не жели да се јавно експонира, као ни моја деца.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: