Певачу је послужило сећање на баку, она је њему много значила у животу. Песма само за недељу дана има пола милиона прегледа: 

–Бака нажалост већ дуго није у овом реалном облику, али је у сећању увек. Сећам се да је долазила на пијацу у Лозницу и правила млечне производе. Као клиинац сам увек долазио код ње и пробао све те ђаконије, а она ми онда тутне џепарац – присетио се певач, па додао

–То су ми најлепше успомене и најлепше паре. Мени те успомене помажу у животу заиста, а све сам уобличио у песми. Желели смо да све буде аутентично и другачије у овој ери трепа, репа, аутотјуна. Ово је један увод за албум који сањам већ тридесет година, а то је албум са шансонама.

Фото: АТА имагес

 

Драган није крио да је на почетку каријере било људи који нису веровали у њега: 

–Наравно да се дешавало, на почетку су ме сви одбијали и онда се десио Дискос Александровац. Мија Милутиновић и Кнежевић су издали ту песму јер су волели двојке. Увек кад се видимо ја му кажем да то никада не могу да му заборавим. Тако је све кренуло, остало је историја. Сваки пораз претварајте у победе, то је мој савет – рекао је певач.

Око њега су биле лепе жене, али је било и оних које су га одбијале: 

–Не бих да причам о томе, нисам се бавио тим размишљањима, али увек сам био остављен. Дешавало се наравно да добијем корпу, али око мене су увек биле лепе жене. Дешавало се да немам динара у џепу, како да те не одбију у таквој ситуацији? – закључио је Кеба.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО: