Boban Rajović je bez razmišljanja u javnosti odao tajnu svoje ljubavi koja ga je  zamalo koštala kraja braka. 

Pevač je jednom prilikom izjavio da je na mnogim mestima imao odnose, ali da mu je najčudnije mesto za seks bio fudbalski teren. Do detlja je opisao čin, ali i reakciju supruge Dragane kada je saznala za to. 

- U životu se najviše kajem zbog ove izjave: "Najčudnije mesto na kojem sam vodio ljubav s devojkom bio je fudbalski teren, na ivici šesnaesterca. Dva puta po 45 minuta, bez produžetaka." Sada, u ovim godinama, kada sam postao zreliji, kažem sebi: "Pa nisi morao baš to da obelodaniš, Rajoviću, mogao si baš i da sačuvaš za sebe." To je bio jedan od top tri razloga da se razvedem od žene. Kada je taj naslov pročitala, nastao je haos. Od nekih naslova u novinama pocrvenim, pokrijem se ušima, ali sve je to šou-biznis, meni je nekad neki tekst što izađe o meni simpatičan, ali opet zaboravim da imam i ozbiljnu odraslu decu kod kuće, koja ne vole to da pročitaju, i onda mi bude žao - rekao je Boban, pa otkrio kako je njegova žena reagovala na njegove prevare, kao i kako je uspela da sačuva njihov brak:

- Moja žena je u potpuno drugom svetu i svaka joj čast šta je sve izdržala pored mene. Ona je svesna sebe, gospođa, i mnoge stvari mi je prećutala, iako je uvek znala kada zgrešim. Dragana je neko ko beži od javnosti, nije u tom fazonu. Naravno, mnogo me podržava i voli, ali ne želi da se javno eksponira, kao ni moja deca.

(Alo)

BONUS VIDEO: