Како наводе, девојчицин ујак од 30 година има убод у лево раме, и он је пуштен кући.

Извор наводи и да је њена баба (56) пуштена кући, а она има посекотину на десној слепоочници. Мајка (35) Н. П. има убод у леву лопатицу и она је задржана у болници.

Крвави пир догодио се јуче у Рипњу. Стојан је прво, како се сумња, убио девојчицу, а затим је улетео у њену кућу и напао њену породицу.

Девојчица Н. П. (16) преминула је јуче у Рипњу након што ју је, како се сумња, ножем напао Стојан И. (38), задобила је убодне ране у пределу врата и стомака, сазнаје Телеграф.рс. Осумњичени је пре убиства, како се верује, девојчицу силовао.

Он се терети и да је ножем нанео тешке телесне повреде мајци, баки и ујаку несрећне девојчице.

Тело девојчице пронађено је на око километар од куће у којој је живела са породицом, а мотив за напад и даље није познат.

Рођаци и комшије убијене девојчице кажу да се Стојан понашао чудно, али да ништа није слутило на трагедију. Према наводима тетке од мајке Н. П., Стојан се њој раније жалио на проблеме и говорио јој како обилази манастире и врачаре.

- Жалио се и мени колико пута да има проблеме. Да не зна шта да ради, да иде по манастирима, по врачарама... То је мени лично рекао. Ја сам га саветовала, дала сам му добар савет, да се мане тога - рекла је рођака.

Она је истакла и да је Стојан са породицом убијене Н. П. до тада "живео у миру".

- Слагали су се, пили су кафу заједно, дружили су се... Долазио је ту стално, и он и сва браћа његова, дружили су се сви. То нико није могао да претпостави - казала је у сузама наша саговорница.

Брат убијене Н. П. рекао је данас да осумњичени Стојан "није био сав свој".

- Комшија Стојан је био луд. Њега треба стрељати. Убио ми је сестру Нену, била је лепа као лутка - рекао је неутешан брат убијене девојчице.

Подсетимо, након крвавог пира Стојан се био дао у бег, али је полиција успела да га лоцира и савлада. Њему је по налогу тужиоца одређено задржавање до 48 сати у ком року ће бити приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Београду.

Тело убијене девојчице послато је на обдукцију.

Понашао се чудно

Браћа осумњиченог Стојана рекла су да се њихов брат у задње време понашао чудно и, како они кажу, последња три дана је био ту код те породице са којом се дружио.

- Није давао никакав наговештај да ће то да уради, али је био чудан у задње време. Ја сам био на послу када се све десило, мени је колега јавио. Са нападнутом породицом смо били у океј односу. Стојан се дружио са том породицом, дружио се са његовим братом, био је ту задња три дана - рекла су браћа осумњиченог Јован и Душан.

БОНУС ВИДЕО: