Како сазнајемо, осумњичени је најпре избо ножем комшије, односно родитеље девојчице, а потом је њу одвезао на око 1,5 километара од куће, где ју је убио.

Тешке повреде задао је оцу и мајци, потом њихову малолетну ћерку увукао у аутомобил и пресудио јој је на око километар од куће. Мештани Рипња кажу и да је ћерка убице ишла у разред са убијеном девојчицом.

Иначе, како сазнајемо, реч је о породици која има шесторо деце и која живи у јако тешким условима.

- Поштена и намучена породица, живели су у јако тешким условима, док им добри људи нису помогли да обнове кућу. Отац издржава породицу тако што ради тешке физичке послове. Пре три године им је избио и пожар у кући, тада су практићно остали без крова над главом - каже саговорник Курира и додаје да се из куће чује врисак и плач жене..

Према његовим речима испред куће су кола Хитне помоћи и бројне полицијске патроле, које трагају за С. И., који је својим аутомобилом побегао са лица места.

- Цео Рипањ зна ову породицу, сви су гледали да им помогну колико могу. И С. И. познајемо, косио је дворишта, одржавао их и тако зарађивао за живот - каже наш саговорник.

Он наводи и да се у Рипњу прича да је убица сумњао да му "ова породица баца црну магију" и да је данас, наоружан ножем улетео у њихову кућу, избо родитеље а потом отео девојчицу и убио и њу".

- Тело детета пронађено је поред пута. Према једној верзији дете је увукао у кола, и убио је километар даље од куће, а према другој верзији несрећна девојчица је покушала да побегне од суровог убице, али је он стигао и пресудио јој - каже саговорник Курира.

Полиција је покренула акцију "Вирох", а потрази су се како сазнајемо са лица места прикључили и мештани, који покушавају да лоцирају одбеглог С. И.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: