Певачица је без устручавања причала о претешким тренутцима у животу: 

-Мени је одузето старатељство над дететом када је ћерка имала четири и по године и то је био тежак период у мом животу, али сада је иза мене јер је Петра велика девојчица која данас има тринаест година. Нас две имамо феноменалан однос, али у том тренутку одвојити мајку од детета је заиста било трагично. То је ружан део мог живота кога више не желим ни да се сећам- истакла је певачица.

Синдина битка није престала, али оно што је било стресно је прошло: 

-Ја сам се у то време највише плашила да то све не остави неке психичке последице на дете јер је она била баш везана за мене. Зато сам јој у то време говорила да мама има много посла и да због тога мора да буде више код оца. Она то није прихватала са осмехом и са лакоћом, али смо некако прегурале то- присетила се Ивана.

Без обзира на то што није једина која је прошла кроз борбу за старатељство, Ивана је храбро изнела своје искуство:  

-Жао ми је што је у последње време то постала нормална ствар, мада сам ја била једна од првих на јавној сцени којој се то десило. Туга ме ухвати када размишљам о томе. Многе мајке уопште немају могућност да виде децу па дође до отуђења детета од мајке, а то је трагично. Ја сам имала ту срећу да сам је редовно виђала и да смо биле повезане, баш сам јој била посвећена тако да до тога није дошло. На жалост постоје ти трагични случајеви када они желе да отуђе мајку од детета.

(Гранд) 

(БОНУС ВИДЕО)