Јован Мемедовић је своју каријеру започео ауторско емисијом "Сасвим природно" која је достигла невероватну популарност. Јован свој љубавни живот после развода крије као змија ноге, не зна се да ли постоји особа за коју је везан у емотивном смислу. Многи су га повезивали са Милицом која има улогу трагача у поменутом квизу, али је истина сасвим другачија: 

 

 

- Као незапослен, мислим да још увек то правило важи, си на Бироу незапослених, али дужан си да свака три месеца дођеш, да би се јавио референту, а он упише твоје време које већ проводиш као незапослен и ту ти расте неки број поена или бодова, када дође у ситуацију да си на конкурсу за радни однос, онда онај који више бодова има буде примљен - признао је Јован једном приликом те открио који је био преломни тренутак да добије ангажман на телевизији.

- Једног дана долазим да се јавим у собу 101, кад оно 50 људи стоји у реду. Не знам о чему се ради, гледам, прескочим све њих, уђем на врата, видим ту жену референткињу, кажем ‘Код вас да продужим бодове?’, а она ‘Не, не, ово је конкурс за телевизију, идите на друга врата’. Ја одем на та друга врата, ту су била два човека, кад ево ти га тај један, долази и каже ‘Извини, шта си ти завршио? Ја кажем: ‘Завршио сам ДИФ’. Каже он: ‘Види, овде смо направили интерни конкурс за Јутарњи програм РТС, па ако те интересује дођи да поразговарамо. Нисмо рачунали на неког дифовца, али можда би могао ти, видећемо…’. Ја одем, разговарам са њима, каже ‘Добро, ајде, треба нам пет’. Већ сам ја био и заборавио на то, када су ми се у понедељак јавили: ‘Ако бисте дошли, ми смо се одлучили за Вас’. То је било без икакве припреме, судбина - открио је водитељ и управо та прича је тајна веза Јована Мемедовића и Милице из Потере која је и поред завидног знања које држи у малом прсту без сталног запослења и налази се на Бироу рада.

Фото: РТС принтскрин

 

- Још чекам и надам се повољној понуди. Сигурна сам да ће једног дана стићи на моју адресу. До тада преостаје само да гајим наду. На евиденцији Националне службе за запошљавање сам последњих годину и по дана. Искрено верујем да ће се ситуација променити. Мој просек је био релативно висок, а диплому сам добила у року. Када се човек добро организује и јасно дефиниште прироитете у професионалном усавршавању, све је могуће. Наравно, уз рад, труд и одрицања - изјавила је Милица која очекује стално запослење. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: