Лепота ове глумице отворила јој је многа врата, а улога Малине Војводић у популарној серији "Бољи људи" винула ју је у звезде.

Драгослава Лазића, свог тадашњег супруга, упознала је на снимању филма "Игњатовић против Гебелса", а у браку са њим, глумица је добила ћерку Аниту Лазић.

Пар се развео неколико година касније, а Снежана се иселила из породичног дома и наставила да живи са ћерком.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Анита је у међувремену израсла у праву лепотицу и наставила је да иде мајчиним стопама. Завршила је новинарство на Факултету политичких наука у Београду. Од родитеља је наследила таленат за глуму и режију па је писање убрзо заменила седмом уметношћу. Прву улогу остварила је 1995. године у комедији Радоша Бајића, "Трећа срећа". Запажене улоге остварила је у серијама "Сељаци" и "Звездара".

 

 

И поред неколико улога које је остварила у досадашњој каријери, ретко када је у јавности истицала да је ћерка познатих родитеља, због чега мало људи зна да јој је мајка успешна глумица која и данас важи за једну од најнегованијих жена на домаћој јавној сцени.

Слабо се појављује у јавности, а многи кажу да је иста мајка и да је у потпуности наследила њен шарм и лепоту.

 

 

Анита је у једном интервјуу изјавила да није лако бити ћерка славне глумице као што је њена мајка, нарочито када је глумила у филмовима у којима је имала еротске сцене.

- Веома ми је сметало што се моја мајка скидала пред камерама, па често због тога нисам могла да идем у школу, рекла је глумица.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".