Недавно је гостовала у једној емисији Курир телевизије, где је отворила душу на бројне теме.

Говорила је о детаљима свог приватног живота, који годинама успешно крије, али и занимљивостима и анегдотама из своје богате каријере о којима до сада није причала.

Она се присетила и свог пријатеља и колеге са класе, покојног Небојше Глоговца.

– Најзахтевније ми је било с Глогијем, јер је био предиректан Херцеговац. Знао је да буде суров у томе и онда сам имала фрку. Али не у раду, већ кад ме он гледа. Одмах је говорио директно шта мисли, увек сам имала фрку од његовог мишљења, али у раду не – истакла је глумица.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Лепа глумица ужива у љубави са супругом Небојшом Шаренац већ скоро три деценије, а срећу су употпунили близанци Лука и Матија.

Исповест Нинковићеве донела је и бројне невероватне детаље о породици, али и њеним жељама:

– Сви су мушкарци око мене, окружена сам том мушком енергијом. Треба имати само пуно енергије, љубави ми не мањка. Не недостаје ми девојчица, волела бих да имам троје деце, и да и треће буде син. Не бих имала ништа против, само је моја мама због тога тужна. Она каже да ја не знам шта значи имати ћерку. Рекла сам јој једном, пошто су те сахране у Требињу јако тужне, да ћу стварно да потпишем да, кад будем умрла, нико не плаче, него да пусте неку музику коју сам волела, нек пусте то - рекла је Наташа.

– А не да ми набрајају шта сам све радила, то не… Само музика и да нико не плаче. А моја мама ми каже: „Кад немаш ћерку, не бој се, неће имати ни ко да плаче.“ Толико смо се смејале томе. Бићу и добра свекрва, кад ја видим да су моја деца срећна, и ако је то њихов избор, ја ћу то да поштујем. Моја љубав је слобода, није посесивност – закључила је глумица.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".