Цеца Ражнатовић и Вики Миљковић, пружиле су подршку на промоцији свог првог сингла, другопласираном такмичару из претходне сезоне „Звезде Гранда“, Александру Јосифовском. Како су две популарне певачице истакле, воле да прате трендове, а Вики Миљковић је на једном од својих наступа чак отпевала и песму популарног репера Нућија.

- Волим да подржавам младе наде које заиста то заслужују. Ја сам се целог живота борила квалитетом, нисам градила своју каријеру на скандалима, трудила сам се да то на све начине избегнем. Певала сам Нућијеву песму, јер га ценим и поштујем као музичара, али исто тако волим и Теодору Џехверовић, Војажа, Зеру и друге. Морамо да будемо у складу са овим временом и да се модернизујемо – рекла је Вики и открила како је изгледао њен почетак:

- Када сам се појавила 90-их, песме „Кока кола, Малборо, Сузуки“, „Хајде води ме одавде“ „Ти си моје светло на крају тунела“, у то време су биле нови правац. Ако ћемо искрено, ја сам некада била припадник те неке друге генерације - рекла је Вики и открива, да је поред подршке породице, имала велики „ветар у леђа“ и од покојне Марине Туцаковић.

Фото: Архива Новости

 

 

- Моја породица ми је била највећа подршка. Такође и Ташке који је са мном од самог почетка био. Из посла су ми највећа подршка били Марина Туцаковић и Фута, моја кума Цеца, са којом се знам још од раног детињства, али и Саша Поповић , који је последњих 25 година уз мене. То није само посао, него се ми и приватно волимо – закључила је Вики у емисији „Викенд из Првог реда“.

Цеца Ражнатовић, нумеру „Цветак зановетак“ снимила је са само 14 година. Како истиче, у то време имала је велику подршку старијих колега.

Фото: А. Станковић

 

 

- Ја сам јако млада почела да певам и имала сам подршку доста колега. Када сте млади, сваки вид подршке вам много значи – додала је Цеца.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".