Светлана Цеца Ражнатовић открила је како изгледа дан са њеним кандидатима и кад су финале: 

- Нешто се и не ближи крај, тек је крајем јуна финале и има ту још много посла са кандидатима. Жао ми је те деце која испадају, јер увек испадају квалитетни певачи - каже Цеца.

- Па дешава се чак и нама који смо у том послу колико годинама да нам није дан, да нас боли грло, не можемо бити перфектни. Они се носе огромном дозом треме, страха и фасцинације јер певају испред свих нас који имамо заиста завидне каријере. То је микс осећања - искрено је рекла Цеца у новој епизоди серијала "Цеца шоу".

Певачици смета када неко неправедно оштети њеног кандидата: 

- Јако сам срчана, не могу да прећутим и ако неко оштети мог кандидата, бурно реагујем. У 97 одсто случајева сам објективна, деси ми се можда некада да не чујем нешто добро у студију, па тек када преслушам кући чујем грешку, али кажем ако је то био случај - каже певачица.

Тренутно јој недостаје одмор: 


- Недостаје ми одмор, то највише. Никада нисам имала веће обавезе него ове годиине. Звезде гранда, концерти, шоу Цеца и деца. Растрзана сам на хиљаду страна, више не знам где сам се пробудила, због чега, како, с ким, о чему причам, то је тотално лудило више - била је искрена Ражнатовићева. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: