Ceca Ražnatović i Viki Miljković, pružile su podršku na promociji svog prvog singla, drugoplasiranom takmičaru iz prethodne sezone „Zvezde Granda“, Aleksandru Josifovskom. Kako su dve popularne pevačice istakle, vole da prate trendove, a Viki Miljković je na jednom od svojih nastupa čak otpevala i pesmu popularnog repera Nućija.

- Volim da podržavam mlade nade koje zaista to zaslužuju. Ja sam se celog života borila kvalitetom, nisam gradila svoju karijeru na skandalima, trudila sam se da to na sve načine izbegnem. Pevala sam Nućijevu pesmu, jer ga cenim i poštujem kao muzičara, ali isto tako volim i Teodoru DŽehverović, Vojaža, Zeru i druge. Moramo da budemo u skladu sa ovim vremenom i da se modernizujemo – rekla je Viki i otkrila kako je izgledao njen početak:

- Kada sam se pojavila 90-ih, pesme „Koka kola, Malboro, Suzuki“, „Hajde vodi me odavde“ „Ti si moje svetlo na kraju tunela“, u to vreme su bile novi pravac. Ako ćemo iskreno, ja sam nekada bila pripadnik te neke druge generacije - rekla je Viki i otkriva, da je pored podrške porodice, imala veliki „vetar u leđa“ i od pokojne Marine Tucaković.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- Moja porodica mi je bila najveća podrška. Takođe i Taške koji je sa mnom od samog početka bio. Iz posla su mi najveća podrška bili Marina Tucaković i Futa, moja kuma Ceca, sa kojom se znam još od ranog detinjstva, ali i Saša Popović , koji je poslednjih 25 godina uz mene. To nije samo posao, nego se mi i privatno volimo – zaključila je Viki u emisiji „Vikend iz Prvog reda“.

Ceca Ražnatović, numeru „Cvetak zanovetak“ snimila je sa samo 14 godina. Kako ističe, u to vreme imala je veliku podršku starijih kolega.

Foto: A. Stanković

 

 

- Ja sam jako mlada počela da pevam i imala sam podršku dosta kolega. Kada ste mladi, svaki vid podrške vam mnogo znači – dodala je Ceca.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".