Певачица је у емисији "Викенд специјал" открила све о операцији кроз коју је прошла. Она је тамо срела и свог колегу Дарка Лазића који је такође оперисан:

- Ја сам тренутно с колегама из бенда овде. Кренули смо на наступ, па смо направили паузу од пута. Радила сам корекцију груди. Мало дуже траје опоравак. Нисмо међутим могли да одложимо овај сада наступ, мораћу после да откажем наредних неколико наступа, јер није наивно. Морам да мирујем. Након порођаја сам имала мало јаче болове у леђима и морала сам да коригујем груди, да их мало смањим. Донела сам одлуку да то урадим сада док је мало хладније. Због тих болова у леђима сам радила корекцију, смањивање груди, промену силикона - рекла је Гога и додала:

- Дарко и ја смо се срели на истој клиници смо били. Рекао нам је лекар да смо као брат и сестра, мало смо немирни, смиривали су нас да нам не попуцају конци. Рекли су ми да морам да мирујем, јер је ипак то операција. Величина груди је остала иста, мисле сви да сам смањила, али сам ипак задржала величину - поручила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: