Бивша кошаркашица Милица Дабовић огласила се након скандала када је њен бивши дечко М. Ј. објавио њене голе фотографије на апликацији Телеграм како би јој се осветио, јер није пала на његову уцену. Наиме, он јој је претио да ће пустити слике у јавност ако му се не врати, што она није желела.

Фото: Принтскрин TV Happy

 

 

Некадашња кошаркашица згрожена је његовим поступком.

- Шта да кажем на ово што ми се догодило. Тој особи нека служи на част. Направио ми је пакао сад кад је све у најбољем реду. Страшно је на шта су све људи спремни да другоме напакосте. Не желим да причам о тим стварима нити да их коментаришем. Све што сам желела да покажем урадила сам то на апликацији Онлифанс. То је све што имам да кажем - прокоментарисала је она.

Фото: Друштвене мреже

 

Наиме, ради се о сликама које му је она слала док су били у вези јер је имала поверења у њега и није веровала да ће доћи до овога. Њих двоје су раскинули одавно, она је у међувремену имала и друге момке и није планирала да се врати њему. 

Фото: Друштвене мреже

 

 

Међутим он се очигледно надао да ће доћи до помирења, а када му је ставила до знања да од тога нема ништа уследила је освета у виду фотографија које је објавио на мрежама.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: