Тара Симов у другом је стању и носи девојчицу. Четири месеца је бивша задругарка крила од јавности да је у благословеном стању јер је трудноћа била ризична и са својим изабраником Данилом се борила да беба остане здрава. Када се стање стабилизовало, они су решили да поделе ове најлепше вести са својим фановима на Инстаграму.

Међутим, данас је дошло до нових компликација и Тара је хитно примњена у ГАК "Народни фронт". 

Тарина блиска пријатељица открила је да је претходна ноћ за Симову била тешка.

- Успаничила се. Осетила је јаке болове у пределу стомака и одлучила је да оде у болницу како би је доктори прегледали. Срећом, беба није у опасности, али ово је Тару баш уплашило. Да ствар гуде још гора, њој је данас рођендан и уместо да га проведе са пријатељима, она је у болници. Не знам када ће изаћи, али надам се да ће све бити у реду - рекла је Тарина другарица за портал Србија Данас.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Остаје нам да сачекамо да се Тара огласи и да нам открије шта је претходило овим боловима и како се сада осећа.

Подсећамо, пре пар дана је Тара упитала своје пратиоце да ли знају за неку клинику у околини Ниша која има ноћно збрињавања (спавање и нега), јер јој је позлило, а на следећем сторију који је избацила видели смо да је Тара примљена на Клинку за гинекологију и акушерство (ГАК) у Нишу. Тада је Тара примила инфузију, док јој је дечко и отац њеног детета држао за руку у овим тешким тренуцима. Тара је недавно открила и да се током трудноће бори са каменом и песком у бубрегу. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".