Бизнисмен Богдан Срејовић, који је јавности постао познат по вези са Цецом Ражнатовић, објавио је заједничку фотографију са Јованом Љубисављевић, бившом учесницом ријалитија "Задруга" и тиме потврдио тврдње многих да су у емотивној вези.

Фото: АТА имагес

 

 

Већ дуже време спекулише да Јована ужива у љубави са Срејовићем, иначе бившим партнером Цеце Ражнатовић, а иако су неколико пута виђени заједно, никад нису јавно потврдили везу.

Међутим, сад је дошло до преокрета. Наиме, Богдан је објавио фотографију на свом Инстаграму како шета са Јованом и држи је за руку, а она је то одмах поделила и на свом профилу.

Овим је пар јавно признао своју везу, иако су се до сада бранили како су само пријатељи, те демантовали приче о романси.

Фото: Инстаграм принтскрин/ljubisavljeviceva

 

 

Како се писало, Богдан и Јована у септембру прошле године запратили су се на Инстаграму, а потом, наводно, попили пиће и разменили бројеве телефона у познатом београдском клубу, где је Срејовић ангажован као менаџер.

Иначе, Јована Љубисављевић била је учесница ријалитија "Задруга" у којем је јавно оставила свог тадашњег дечка Луку, са којим је била у вези три године, због Стефана Карића.

Фото: Инстаграм принтскрин/

 

 

Ипак, на крају је дошло до раскида и између Карића и ње.

БОНУС ВИДЕО: