Ђурићева није штедела речи када је у питању победник "Задруге 5". 

-Зато што нам пропагира веру, а ни сам не зна ком се Богу моли! Потурица! Свачију ја веру поштујем али не Божијим прелетачима. Вера није ствар избора, са којом се родиш са том и умиреш. Са оваквим поносом прича човек који је због страсти, да не кажем нешто друго, продао Бога, треба у најмању руку сам себи да одузме живот. Знам да је то грех у нашој вери, ако у његовој није нека пожури! - изјавила је Тамара тада ексклузивно за Србија Данас.

Старлета је Драгојевића назвала "Божијим прелетачевићем" и изјавила да му треба забранити улазак у Србију: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/tamarastar89

 

- О веровању нам причају "Божији прелетачевићи" који су веру у Бога изгубили само зато што су га две девојке које раде на жетоне превариле са истим човеком који је католичке вероисповести. Том логиком је требао да се покатоличи. Да се рампа стави Јуди, док се не одлучи. Ово није веровање у Алаха, ово је провокација обе вере. Да се разумемо - Поштујем верујући народ како год звали Бога, али не и "вернике" који веру продају за вечеру. Рампа Дејану за Србију - поручила је Тамара на свом Инстаграм сторију.

Дејан је узвратио Тамари низом увреда на рачун њене прошлости: 

- Изазива инциденте, позива на злочин. Прави анимозитет међу два верујућа народа. Чињеница је да је потурица! Он ако може да живи са тим нека живи 100 година, али не мора да вређа веру у коју је до јуче веровао. Нико га не осуђује што је променио веру него због начина на који пласира промену! Суицидан, деструктиван, горд... - започела је Ђурићева своју изјаву за поменути портал. 

 

БОНУС ВИДЕО: