Саша и Дејан су рођени у Бихаћу, али су одрасли у Дрвару:

– Дејан и ја смо у самом детињству јако слични били и онда нас је после ваљда живот одвео на различите стране и то је био једини период живота где сам ја да кажем био мало више тужан, да не кажем несрећан – каже певач и додаје:

 

Дејан је у Бечу, али каријеру гради у Србији:


– Мој брат живи у Бечу са фамилијом, каријера му функционише одавде, али они живе тамо – закључио је Саша Матић.

Саша се присетио и детињства у Дрвару које за њега и Дејана представља посебно место: 

– Рођени смо у Бихаћу, одрасли смо у Дрвару. Мислим да смо имали најлепше детињство, увек смо били окружени друштвом. Били смо омиљени у друштву. Родитељи су нас тако усмеравали. Ми у ствари све можемо, тако су нас родитељи усмеравали. Ја сматрам да смо имали најлепше детињство. Био сам шаљивџија од малена. Када смо уписали музичку гимназију, тројица другара су се побили ко ће да седи са нама. Били смо духовити – открио је певач једном приликом, па додао:

Фото: Н.Скендерија

 

– Родитељи су желели да будемо пијанисте. Свирао сам клавир најбоље на свету. Кад навежбам то је била интерпретација за високу оцену. Родитељи су нас учили да будемо самостални. Били су строжи него што је требало, али то је боље. Није било шансе да се леже увече, а да сам ја разбацао ствари. Знало се где се слаже шта, где шта иде. Имали смо кућни ред који смо поштовали. Тата је радио по терену, па је 1989. отишао у Швајцарску, није био ту. А кад је ту он нам све поремети. Ако смо навикли да спавамо у подне, кад он дође устаје се у 9. Кад дође на одмор, наше прво питање је било ‘Кад одлазиш?’ – завршио је. 

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: