Комшије Аце Софронијевића истакле су да је често тражен музичар и да због тога нема времена за приватни живот. 

Млађи му завиде због тога што много зарађује, а старији критикују јер троши време на зараду: 

- Његово васпитање је прво на шта помислимо када чујемо његово име. Заслужио је то што је постао толико тражен и што зарађује добро. Виђам га како стално јури и жури, али не може и јаре и паре, каже старија госпођа.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/acasofronijevic

 

Један младић је истакао како бројне девојке уздишу за Ацом: 

- Ацу воле из разних разлога, доста њих сада га јури јер су свесни да има новца па су се сада спонзоруше налепиле на њега али он је паметан момак. Долази у кафић када има времена али га не занимају ове што су претерале са силиконима, више воли девојке природнијег изгледа. Доста ради, често овде има пословне састанке. Није уображен и то је вредност коју је задржао да је остао нормалан и приземан без обзира на све што је постигао- каже Марко.

Комшије не крију да га понекад питају за трачеве са естраде али да он вешто избегне одговор.

- Питали смо га недавно када је била ова прича око Снежане Ђуришић и новца да ли је тражила кандидату, али он увек кроз осмех одговори: не знам стварно. Тако је и сада имао спреман одговор. Нашалимо се да му је време да се жени и да не може живот да му се своди на посао, али свестан је и он да треба да искористи својих пет минута док може- каже ова комшиница.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: