Божица је описала како је све почело и откуд потреба за сценом: 

- Она је увек била заузета нечим, тада тим плесом онда је ушла полако из тог тинејџерског доба у певачке воде у такмичење и некако тај период који је за многу децу незгодан и превтрљив она је те неке бубице искористила да се активира око свог посла.

Теа је дете разведених родитеља, а то јој није лако пало. Међутим, родитељи су се трудили да не осети тај бол и одсуство једног од њих: 

- Не могу рећи да је лако, па ниједном родитељу није лако, био у паратнерским односима или не, али мислим да се превише стигматизује развод и људи који су резведени, деца такође, да не говорим у оним пежоративним изразима. Зоран, њен тата и ја смо имали од самог почетка нашег раздвојеног живота врло добар однос. Она је једино дете и мени и њему па смо и прећутно и наравно разговором све око ње увек договарали. Живимо у истом граду, све што се Тее тиче радимо заједно, сваки рођендан смо славили заједно, матуре, 18. рођендан, ма све што се ње тиче упућени смо једно на друго - каже Божица и додаје:

- Колико је везана за мене, толико је везана и за тату.

Затим се осврнула на карактер своје ћерке: 

- Она је особа која ради много на себи, да не испадне сад мама па хвали своје дете али говорим заиста што јесте. Она је на земљи, ја сам посматрала и била ту да прикочим ако крене да лети - искрена је Божица Таировић.

Заједно су прошли кроз тешке и лепе тренутке:

- Њој је најтеже било док је трајало такмичење, што се тиче тих неких негативних ствари и негативних коменатара на мрежама, а мреже су данашњица и не можемо да их избегнемо. Била је још дете када је почела да се такмичи, али тих коментара, тих измишљотина, па ја сам више и позаборављала шта се све писало и какве су се све глупости изјављиване. Како време пролази схватила је неке ствари. Она није за то да је свака реклама-реклама, не воли то да је лоша реклама такође реклама, али некако кад год она жели да је мање у медијима некако је све више у медијима има. Кроз време сам схватала њен карактер и схватила сма да треба да је пратим али никако да не гушим, али ето ако треба некоме савет то је мој да деца треба да се прате од тог најранијег доба, а највише у пубертету - истиче Божица и додаје:

- Теа Таировић ако ћемо приватно је једно велико дете које воли да се озбиљно игра. Велики уметник, велики радник и добар човек - закључила је Божица.

БОНУС ВИДЕО: