Богдана Ражнатовић, супруг Вељка Ражнатовића, броји ситно до порођаја, када ће на свет донети другог наследника породици Ражнатовић.

Цела породица Ражнатовић са неизвесношћу очекује долазак малог Крстана, који ће, како је Цеца открила, средином априла постати нови члан у њиховом дому.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Беба треба да се роди 17. априла, на тај дан је рођен Вељков отац, Жељко Ражнатовић Аркан. Најбитније нам је да процес порођаја прође у најбољем реду - каже Цеца.

Богдани друго стање очигледно изузетно прија, само две недеље пред порођај, трудна Богдана блиста са широким осмехом на лицу.

Фото: АТА имагес

 

 

Поред тога, Богдана је врло активна. У новој епизоди документарно-играног схоw програма "Цеца схоw" који се емитује на Блиц Телевизији, показала је колико је активна трудница.

Са својим сином Жељком искористила је лепо време да оду на игралиште, а потом су се упутили у ресторан како би нешто појели.

Фото: Инстаграм принтскрин/bogdanaraznatoviiic

 

 

- Драго ми је да је Богдана активна трудница, таква сам и ја била. Није размажена трудница. Здраво је и за маму и за бебу када је трудница активна, наравно, сем ако доктор не налаже мировање - рекла је Цеца.

Богдана истиче да јој друга трудноћа теже пада него прва.

- Сад ми је теже него са Жељком. Са њим сам имала утисак као да сам била трудна само од шестог до деветог месеца. Сада већ осећам да ми је баш тешко. Још мало је остало до порођаја, једва чекам - признала је Богдана.

БОНУС ВИДЕО: