Певачица Барбара Бобак на јавну сцену је крочила као девојка Дарка Лазића, а од када је са њим раскинула, постала је популарна због посла којим се бави.

Темпераментна црнка промовисала је пре два дана нову песму и спот, а том приликом окупила је велики број колега и представника седме силе. У ексклузивном интервјуу за Ало! открила нам је своје планове, тренутни емотивни статус, али и какве је све погрешне изборе у животу правила.

Фото: Принтскрин Инстаграм/дарколазицоффициал

 

 

- Сви они који више нису у мом животу су били погрешни. Цео живот правим погрешне одлуке и са момцима и са пријатељима - рекла је без задршке Барбара, па додала:

- Била сам повређивана, а нисам морала да будем. Не кајем се због својих избора јер су ме они довели ту где сам сада, а допада ми се где сам. Са друге стране, токсичне особе те омађијају, па не можемо да им кажемо не - каже Барбара. У прошлости је момцима праштала, давала им нове шансе, али сада тврди да се ситуација променила у њену корист.

- Враћала сам се бившима, а сада би сви они опет били са мном, чак и ожењени - рекла је кроз смех Бобакова, вероватно алудирајући на Лазића, који је однедавно у брачној заједници.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кад сретнем бивше и њихове нове партнерке, јавим се, али не пијемо кафе. У вези никада нисам варала, не бих имала петљу за то јер бих, што би наш народ рекао, на задњицу проговорила. Превару не праштам. Фантазије користим у животу више него у кревету, он је тренутно празан. Још мало и поново сам невина - рекла је кроз смех Барбара за Ало!, која не крије да воли живот, изласке, кафану и алкохол.

- Ја ако попијем, ја ћу пре да гледам жене, да их стартујем, него да гледам мушкарце. Можда имам те нагоне, видећемо. Ако је добра риба била бих са женом. Те које су се мени свиделе биле су стрејт. Нисам имала среће са женама до сада, видећемо - рекла је Барбара за Блиц.

Барбара Бобак никада није крила да је на почетку каријере певала и за 50 евра, као ни то да се не либи да наступи било где.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/ барбара.бобак

 

 

- Не стидим се наступа на вашарима и под шатром. Бакшиш увек остављам музичарима, а колеге које то не раде су проклета ђубрад. Обожавам свој посао, али колико год да волим музику, срећна сам што ми расту и цена и бакшиш - искрена је певачица, која се осврнула на наводе да је новом песмом ископирала Драгану Мирковић.

- Песма није копија, можда личи на форшпил њене песме, али нотни записи су другачији - тврди она.

БОНУС ВИДЕО: