Pevačica Barbara Bobak na javnu scenu je kročila kao devojka Darka Lazića, a od kada je sa njim raskinula, postala je popularna zbog posla kojim se bavi.

Temperamentna crnka promovisala je pre dva dana novu pesmu i spot, a tom prilikom okupila je veliki broj kolega i predstavnika sedme sile. U ekskluzivnom intervjuu za Alo! otkrila nam je svoje planove, trenutni emotivni status, ali i kakve je sve pogrešne izbore u životu pravila.

Foto: Printskrin Instagram/darkolazicofficial

 

 

- Svi oni koji više nisu u mom životu su bili pogrešni. Ceo život pravim pogrešne odluke i sa momcima i sa prijateljima - rekla je bez zadrške Barbara, pa dodala:

- Bila sam povređivana, a nisam morala da budem. Ne kajem se zbog svojih izbora jer su me oni doveli tu gde sam sada, a dopada mi se gde sam. Sa druge strane, toksične osobe te omađijaju, pa ne možemo da im kažemo ne - kaže Barbara. U prošlosti je momcima praštala, davala im nove šanse, ali sada tvrdi da se situacija promenila u njenu korist.

- Vraćala sam se bivšima, a sada bi svi oni opet bili sa mnom, čak i oženjeni - rekla je kroz smeh Bobakova, verovatno aludirajući na Lazića, koji je odnedavno u bračnoj zajednici.

Foto: ATA images

 

 

- Kad sretnem bivše i njihove nove partnerke, javim se, ali ne pijemo kafe. U vezi nikada nisam varala, ne bih imala petlju za to jer bih, što bi naš narod rekao, na zadnjicu progovorila. Prevaru ne praštam. Fantazije koristim u životu više nego u krevetu, on je trenutno prazan. Još malo i ponovo sam nevina - rekla je kroz smeh Barbara za Alo!, koja ne krije da voli život, izlaske, kafanu i alkohol.

- Ja ako popijem, ja ću pre da gledam žene, da ih startujem, nego da gledam muškarce. Možda imam te nagone, videćemo. Ako je dobra riba bila bih sa ženom. Te koje su se meni svidele bile su strejt. Nisam imala sreće sa ženama do sada, videćemo - rekla je Barbara za Blic.

Barbara Bobak nikada nije krila da je na početku karijere pevala i za 50 evra, kao ni to da se ne libi da nastupi bilo gde.

 

Foto: Instagram printskrin/ barbara.bobak

 

 

- Ne stidim se nastupa na vašarima i pod šatrom. Bakšiš uvek ostavljam muzičarima, a kolege koje to ne rade su prokleta đubrad. Obožavam svoj posao, ali koliko god da volim muziku, srećna sam što mi rastu i cena i bakšiš - iskrena je pevačica, koja se osvrnula na navode da je novom pesmom iskopirala Draganu Mirković.

- Pesma nije kopija, možda liči na foršpil njene pesme, ali notni zapisi su drugačiji - tvrdi ona.

BONUS VIDEO: