Горан је признао да му је болно да гледа како му се син пати у "Задрузи".

Истакао је да Дејан треба да престане са сценама и повређивањем себе, али да не напушта белу кућу јер ће добити казну од 50.000 евра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Горан је открио да се нада позиву са сином.

- Не знам шта више да коментаришем, више немам стомак да то гледам, покушавам да се искључим из целе те приче јер ми ништа није јасно. Боли ме када гледам своје дете како се самоповређује, мислим да ни једном човеку није пријатно да гледа оне сцене, а посебно родитељу да гледа своје дете у тим стањима. Осећам се преварено и слагано, не интересује ме више та прича, незахвално је било шта говорити док не попричам са њим. Прочитам шта морам, видим, али трудим се да се што мање нервирам јер не могу ништа да променим. Волео бих да Продукција Дејану обезбеди позив са мном, био бих им веома захвалан. Мислим да би му то помогло, да би позитивно утицало на његову психу. Рекао бих му да се мане Далиле, да само гледа напред и да се не осврће. То би било довољно, он би тачно разумео шта то значи и како треба даље. Подсетио бих га због чега је ушао и да треба да издржи до краја. Далили се не бих обратио, не бих је погледао, јер такве особе не заслужују реч једну од мене да добију - казао је Горан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Дејан никада није био овакав, скакање у базен и то наношење физичког бола себи ме је оставило без текста, он никада ништа слично није учинио. Комплетно Дејаново понашање у Задрузи мене изненађује и забрињава. Са Биљаном сам у контакту, али слабо, она идаље све прати... Са Далилиним оцем се нисам чуо неколико дана. Он је човек као и ја изнанађен и у шоку, он воли Дејана и не зна како је дошло до свега овога. Не знам да ли ће се Далила уопште враћати у очеву кућу, није на мени да говорим о томе. Не подржавам Дејана да напусти ријалити и то бих му рекао. Добио би казну од 50.000 евра. Какво бежање, мислим да он неће себе више повређивати, мора да изгура унутра, ваљда се неће више ударати, довољно је паметан. Дејан након ријалитија може да буде код мене, а он има и кућу тамо, коју су заједно направили па може и у њу да се врати. Какве везе има што је та кућа на имању њеног оца, па он је заједно са њом радио и улагао у то, он може да се врати где год жели, има где. Увек може и код мене, ја сам сам у кући. Дејан никога није обрукао и преварио, њему су сва врата отворена - испричао је Драгојевић и додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/david__dragojevic

 

- Давиду није лако, он воли Деју, брат му је. Дејана нико није одбацио, не знам зашто он тако говори, буде ми жао када то чујем. Те неке ситуације, које су се дешавале док је живео са Биљаном и Давидом, ја не знам. Не верујем да бих поново прихватио Далилу за снајку. Она је стварно супер била годинама, не знам шта јој се десило. Када би Дејан то одлучио, не знам, ако јој он опрости шта ја ту могу - искрено је рекао Дејанов отац.

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".