Мајка малолетне задругарке прокоментарисала је ћеркину везу са Менсуром Ајдарпашићем и признала да не препознаје своје дете. Ана је открила да је престала да гледа "Задругу" због њихових многобројних сукоба и прозивки.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Искрено да Вам кажем, ни не гледам много више, немам ни времена, а и много ми недостаје моја ћерка, ми смо породица која се никада овако није одвојила. Не интересује ме ни новац. Читам неке коментаре да сам ја дете пустила, али то је био њен избор и њена одлука, мене новац не занима уопште, јако ми треба моје дете. Ја ћу иза избора свог детета увек стати, моје је да је само посаветујем. Милица дефинитивно није знала где улази, то је за њу легло змија - рекла је Миличина мајка.

Како је Ана била поприлично узнемирена, упитали смо је и да Менсур донекле заслужан за то што мање прате Милицу и њихове заједничке сцене.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Менсур ми је недефинисан, не знам да ли се искрено заљубио у њу, али видим да је почела да користи неке његове псовке, као и да жели да контролише њене поступке. Ја своје дете познајем најбоље, она манипулатор није, али видим да је скроз пукла, то је једино што видим. Верујте ми, сада кад бих је видела, једино бих је загрлила, иако бих имала много тога да јој кажем, много критика, стварно - додала је она, а затим се осврнула на њихове честе свађе.

- Не могу да кажем да ли је Милица баш, баш заљубљена у Менсура, али очигледно постоји нешто што јој одговара. Он не може да мени држи лекције родитељства, то може кад буде био сам родитељ, али ми је јасно да то ради због Томовића, од тада је то почело - завршила је Ана.

 

(Пинк.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".