Њега је погодио мушкарац на углу улица Југ Богданове и Поп Лукине, на Савском венцу. Певач је тада хитно оперисан у Ургентном центру. Задобио је рану у стомаку која је могла бити фатална по живот.  

Лекари су морали да му одстране бубрег и слезену. Човек који га је ранио, ухапшен је на лицу места: 

 

 

-Тог 22. маја 2008. године био сам у кафићу са другом и две другарице. За столом поред нас седео је неки човек који је имао четрдесетак година. Био је видно пијан. Све време је добацивао мојим другарицама, тражио је од њих да му играју на столу, на шта сам ја одреаговао. У вербалној расправи у којој сам бранио своје другарице конобарица нам је рекла да изађемо из локала јер мора да затвори. Кренули смо напоље и он је у том тренутку извадио пиштољ и наслонио ми га на главу. Не знам ни сам како сам успео да спустим оружје и само се сећам стравичног бола у пределу стомака. Пао сам на земљу и изгубио свест. Пробудио сам се у Ургентном центру - причао је он својевремено.

Реља је морао да лежи месец дана у болници због повреде: 

- Десет дана био сам у шок-соби са двадесетчетворочасовним надзором медицинског особља. Морали су да ме оперишу јер је метак повредио виталне органе. Велику захвалност дугујем професору Ђукићу који ме је оперисао и све време водио мој случај. Ни данас не знам како бих му се одужио за све што је учинио за мене.

Нападач је добио шест и по година затвора.

(Скандал)

БОНУС ВИДЕО: