Барбара Бобак синоћ је у Београду одржала промоцију песме "Погрешни", како ће се звати и њен албум првенац који треба да изађе.

- Сви који више нису у мом животу су апсолутно погрешни. Песма није аутобиографска, нисам је ја писала, али цео живот правим погрешне одлуке. И са пријатељима и са момцима и са девојкама (смех). То што сам изјавила за девојке је извучено из контекста, одмах су ме етикетирали као "геј особу". Волим женем, али то заправо значи само да ћу пре да се окренем за лепом девојком, него за лепим мушкарцем. Ако нађем девојку, јавићу вам - нашалила се Барбара.

На друштвеним мрежама се повела полемика да ли је Барбара од Драгане Мирковић "украла" форшил за песму "Погрешни", а она је то у свом стилу прокоментарисала:

- Бесрамно сам је покрала. Мени је композитор на почетку послао форшпил који се понављао, а нама је личио на неки. Драгану нисам звала, како да дођем до ње. Личи, то се слажем, форшпил личи, али нису исте песме. Драгана, немој молим те да ме тужиш - кроз осмех је рекла Бобакова.

БОНУС ВИДЕО: