Водитељка иза себе већ има један брак, а пре 23. године је њено срце заузео Грк, Симеон Оцмокос кога је освојила осмехом. Иако не живе заједно, они успевају да одржавају своју љубав: 

– Срећа што не живимо заједно, не слушамо исту музику. Веома је заузет, и нема времена да слуша било шта, када хоће да се опусти, воли да слуша класику. Обилазимо европске фестивале класичне музике, ту се слажемо – рекла је Сузана, те се присетила шта ју је освојило.

– Каваљер је, има шарма, освојио ме је другачији приступ, од оног који имају наши мушкарци. И даље зна да ми удели комплименте, као и ја њему. Ти моменти када смо заједно, фини смо једно према другом, то су предности раздвојеног живота – истакла је водитељка, те је додала:

– Он мени каже да се увек смејем, и да му је дивно поред мене. Вероватно га је осмех и освојио, као и комплетна моја појава пре 23 године, што се њега тиче, то је била љубав на први поглед, а мени је требало мало времена, нисам се преварила и направила сам добар избор.

Сузана свој дан почиње да исти начин: 

– Слушам радио на коме нема много приче и моја плејлиста је период осамдесетих година, највише волим да слушам музику уз коју сам одрасла. Устанем, пустим радио, ћерке када се пробуде га утишају и тако цео дан ми уз музику – рекла је Сузана, коју можемо често срести у граду док шета пса.

– Ноа ме извуче напоље и када ми се не шета, са њим идем на моје имање у Моштаници где он по цео дан трчи. За своје године изгледа јако добро, као и ја, исти смо – нашашлила се водитељка за крај.
Сузана ће следеће године обележити велики јубилеј, чак 50 година каријере, а тим поводом планира да организује посебну прославу.

– Све иде како желим, оно што не иде, не могу да променим, па се не секирам. Следеће године ће бити 50 година моје каријере, планирам како ћу то да обележим – рекла је, те је додала:

– Имам разних идеја, надам се да ће бити лепо и достојно тих година. Нисам била певач са хитовима да ме је песма одржала, водила ме је знатижеља, вођење лотоа, да учествујем у комерцијалним комедијама, пропутовала сам цео свет.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: