Barbara Bobak sinoć je u Beogradu održala promociju pesme "Pogrešni", kako će se zvati i njen album prvenac koji treba da izađe.

- Svi koji više nisu u mom životu su apsolutno pogrešni. Pesma nije autobiografska, nisam je ja pisala, ali ceo život pravim pogrešne odluke. I sa prijateljima i sa momcima i sa devojkama (smeh). To što sam izjavila za devojke je izvučeno iz konteksta, odmah su me etiketirali kao "gej osobu". Volim ženem, ali to zapravo znači samo da ću pre da se okrenem za lepom devojkom, nego za lepim muškarcem. Ako nađem devojku, javiću vam - našalila se Barbara.

Na društvenim mrežama se povela polemika da li je Barbara od Dragane Mirković "ukrala" foršil za pesmu "Pogrešni", a ona je to u svom stilu prokomentarisala:

- Besramno sam je pokrala. Meni je kompozitor na početku poslao foršpil koji se ponavljao, a nama je ličio na neki. Draganu nisam zvala, kako da dođem do nje. Liči, to se slažem, foršpil liči, ali nisu iste pesme. Dragana, nemoj molim te da me tužiš - kroz osmeh je rekla Bobakova.

BONUS VIDEO: