Дошло је до тешког окршаја између Филипа Цара и Дејана Драгојевића када му је Филип изнео болну истину о односу са Далилом.

- Хтео бих рећи пар ствари. Дејан то што очекује од ње, неке жене некада то што осећају годинама - започео је Филип своје излагање.

- Немојте ви мени те примере жена, она се показала другачијом женом и сама је рекла да заслужујем истину - викао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Мислим да је она врло брзо признала, није све ово једноставно. И релима и делима је све показала, индиректно је и за срним столом неке ствари говорила, неки су схватили неки нису. Матора, Ђедовић и још неки су одмах схватили о чему је реч. Одавно смо сви били свесни да између њих ствари не иду, да нема страсти. Он тражи од ње да своје неосећања према њему не покаже испред његових очима и онда он направи хаос. Исто она од њега тражи да ако је поштује и воли да неке ствари ни он не ради пред њом. Разумем ја да је тешко да удари главом да виче, али треба да се склони јер није ни њој лако. Врло је незахвално говорити о свему овоме. Обоје ми нису јасни на неки начин - говорио је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Све више сам везан за њу и многе ствари су почеле да ми сметају. Ја видим да се он опустио, насмеје се Сањи, да јој чоколадицу, лепо се слаже са свима, а онда направи још гору ствар него што већ јесте. Скапирам да сам ја можда и гори од њега и да бих на његовом месту био сто пута гори. Не бих дао мушкост своју ни за шта - наставио је Филип.

- Ма каква мушкост, сам си рекао пре неки дан да си почео да се мењаш - добацио је Дејан.

- Знаш шта мени једино смета? Да ти се није десило ово што јесте, ти би многима био ноћна мора, са свима би био у свађи. Сада када ти се све ово десило, сада су сви са тобом добри - додао је Филип.

- Ето ти мој бивши партнер који је носио једну копачку а ја другу на тој утакмицу. Морам сад ово да кажем. Она је за мене била идеална, за све људе који нас знају, нико не може да верује да је ово она и нико њу не може да препозна. Ја видим да њу ова срећа коју она спомиње, та срећа њу уништава - добацивао је Драгојевић.

- Она је спремна, чак спремнија и од мене у глави. Она има и породицу и пријатеље, и Дејана и људе напољу све то има на грбачи али се и даље бори. Тешко је, али је спремна на све то и предузела је све кораке. Веруј ми да је много горе то што удараш главом о зид него да је извређаш пред свима - настављао је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Шта би ти? Да сам у вези, а да не радим ништа? - викала је Далила.

- Стварно, реално, жена ми је у вези - смејао се Дејан.

- То што ви мислите сада, да он треба да има некога и да настави да живи, верујте ми неће! Све ово што он ради је његова освета, он ће да буде овакав јер зна да ме то изједа и да не могу да поднесем све ово - урлала је Далила.

- Што се тиче кревета, стварно ја не желим да идем у тај кревет. Али кад мало боље размислим, где ћу да идем, ја морам негде да га видим, где да побегнемо, морам негде да будем. Он ће свакако да нас сретне негде. Неке претходне везе су другачије од ове, тада нисам волео - говорио је Филип.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".